Ombouw chloorzwembad naar chloorvrij zwembad

Bij Doehetzelf Bio Zwemvijvers bieden we ook de dienst aan om bestaande chloorzwembaden om te bouwen naar chloorvrije zwembaden. Veel mensen willen overstappen op een natuurlijk zwembad, maar hebben al een traditioneel chloorzwembad in hun tuin. Gelukkig is het mogelijk om deze om te bouwen zonder volledig opnieuw te hoeven beginnen.

De ombouw van een chloorzwembad naar een chloorvrij zwembad begint met het verwijderen van het bestaande chloor- en filtersysteem. Vervolgens wordt er een biologisch filter geïnstalleerd om het water op een natuurlijke manier te zuiveren. Het water wordt behandeld met natuurlijke producten, waardoor het niet alleen beter is voor de gezondheid, maar ook beter voor het milieu.

Het ombouwen van een chloorzwembad naar een chloorvrij zwembad heeft vele voordelen. Het is niet alleen beter voor de gezondheid, maar het zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling in de tuin. Bovendien is het beter voor het milieu, omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van chloor en andere chemicaliën die schadelijk zijn voor het milieu. Bij Doehetzelf Bio Zwemvijvers helpen we graag bij de ombouw van uw chloorzwembad naar een natuurlijk zwembad.Geniet
deze zomer nog
van uw eigen
Bio zwembad

Laat ons uw droom werkelijkheid maken. Met ons vakmanschap en expertise op het gebied van biologische zwembaden kunt u zorgeloos genieten van een kristalhelder en natuurlijk zwembad zonder chemicaliën. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen Bio zwembad op maat.
vraag online uw
offerte
        telefonisch bespreken?
bel ons