Totaalprojecten

Bij Doehetzelf Bio Zwemvijvers omvat de dienst ‘Totaalprojecten’ het volledig bouwen van zwembaden en zwemvijvers. Het gaat hierbij enkel om de constructie van het zwembad zelf en niet om bijkomende zaken zoals poolhouses. Ons team van ervaren vakmensen staat garant voor een vakkundige en kwalitatieve realisatie van uw zwembad of zwemvijver, waarbij we steeds rekening houden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een bio-zwembad, een chloorvrij zwembad of een zwemvijver met drinkbaar water, wij zorgen voor een totaaloplossing die perfect aansluit bij uw specifieke situatie en wensen.

Bij een totaalproject nemen we de volledige verantwoordelijkheid over de bouw van uw zwembad of zwemvijver, van ontwerp tot oplevering. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een perfecte afstemming tussen de verschillende fases van het project, zoals de graafwerken, de aanleg van de leidingen, het plaatsen van het biofilter en de afwerking van de boordstenen. We werken steeds met hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing te bieden die jarenlang zwemplezier garandeert.

Naast het bouwen van nieuwe zwembaden en zwemvijvers, kunnen we ook uw bestaande zwembad of zwemvijver renoveren. Of het nu gaat om het vervangen van de bekleding, het aanpassen van de afmetingen of het installeren van een biofilter, wij zorgen voor een professionele en vakkundige uitvoering van de renovatiewerken. Zo kunt u weer genieten van een veilig en gezond zwembad of zwemvijver, zonder zorgen over onderhoud en waterkwaliteit.Geniet
deze zomer nog
van uw eigen
Bio zwembad

Laat ons uw droom werkelijkheid maken. Met ons vakmanschap en expertise op het gebied van biologische zwembaden kunt u zorgeloos genieten van een kristalhelder en natuurlijk zwembad zonder chemicali├źn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen Bio zwembad op maat.
vraag online uw
offerte
        telefonisch bespreken?
bel ons