Onderhoud

Bij Doehetzelf Bio Zwemvijvers begrijpen we dat het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver een belangrijk aspect is om ervoor te zorgen dat het water schoon en helder blijft en dat uw zwemervaring optimaal blijft. Daarom bieden we een uitgebreide onderhoudsdienst aan die op maat gemaakt is voor uw specifieke behoeften en wensen.

Onze ervaren en gekwalificeerde onderhoudstechnici staan klaar om uw zwemvijver of zwembad in topconditie te houden. We bieden verschillende onderhoudsopties, zoals een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks onderhoudsplan, afhankelijk van uw behoeften en budget. Onze onderhoudsdienst omvat het reinigen van de skimmer, het controleren en aanpassen van de pH- en chloorwaarden, het legen van de filtermand, het controleren van de waterlijn en het verwijderen van eventuele bladeren en vuil uit het water.

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom nemen we de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver graag op ons. Ons team van professionals zorgt ervoor dat uw zwembad of zwemvijver altijd in topconditie is, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw zwemervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen met ons professionele onderhoudsteam.

Je kan steeds bij ons terecht voor het onderhoud van je bio zwembad of zwemvijver (ook wanneer het niet door ons werd geïnstalleerd). Opties  Jaarcontract van 3 interventies (inclusief alle producten) – voordeligste optie  Eenmalige afspraak (uren, verplaatsing en producten worden in rekening gebracht) – Hydrolyse cellen en sondes van bio zwembaden of zwemvijvers pura moeten regelmatig worden gecontroleerd. – Een winteronderhoud zorgt voor minder energieverbruik.   Alle producten die je nodig hebt voor het onderhoud van je zwembad of zwemvijver kan je bij ons verkrijgen. Overzicht en prijzen op aanvraag.


Geniet
deze zomer nog
van uw eigen
Bio zwembad

Laat ons uw droom werkelijkheid maken. Met ons vakmanschap en expertise op het gebied van biologische zwembaden kunt u zorgeloos genieten van een kristalhelder en natuurlijk zwembad zonder chemicaliën. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen Bio zwembad op maat.
vraag online uw
offerte
        telefonisch bespreken?
bel ons