Bedankt

Hartelijk dank voor je aanvraag. We komen snel bij jou terug.

Ā šŸ’¦šŸ’¦šŸ’¦

Tot snel, Carlos

Algemeen

Kan Doehetzelf-biozwemvijvers mij helpen met het ontwerpen van mijn zwemvijver of zwembad?

Ja, Doehetzelf-biozwemvijvers kan je helpen met het ontwerpen van je zwemvijver of zwembad. We hebben jarenlange ervaring en kunnen je adviseren over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Is een biozwemvijver moeilijker te onderhouden dan een traditioneel zwembad?

Nee, een biozwemvijver is niet moeilijker te onderhouden dan een traditioneel zwembad. Het enige verschil is dat je geen chemicaliƫn hoeft toe te voegen. Het onderhoud is zelfs eenvoudiger omdat er minder apparatuur nodig

Biozwemvijvers

Wat is een biozwemvijver?

Een biozwemvijver is een alternatief voor traditionele zwembaden waarbij het water wordt gezuiverd met behulp van natuurlijke processen zoals planten en micro-organismen.

Hoe werkt een biozwemvijver?

Het water in een biozwemvijver wordt door een filter geleid dat gevuld is met planten en micro-organismen. Deze zorgen ervoor dat het water op een natuurlijke manier gezuiverd wordt en vrij blijft van schadelijke chemicaliƫn.

Is een biozwemvijver duurzaam?

Ja, een biozwemvijver is zeer duurzaam. Het water wordt op een natuurlijke manier gezuiverd en er zijn geen chemicaliƫn nodig. Hierdoor is het ook veel beter voor het milieu.

Kan ik mijn bestaande zwembad ombouwen naar een biozwemvijver?

Ja, dat is mogelijk. Doehetzelf-biozwemvijvers kan je helpen om je bestaande zwembad om te bouwen tot een biozwemvijver.

Is een biozwemvijver geschikt voor alle soorten tuinen?

Een biozwemvijver kan in principe in elke tuin worden aangelegd, ongeacht de grootte of vorm van de tuin.

Energiezuinigheid

Wat is een frequentie gestuurde pomp?

Een frequentie gestuurde pomp past de capaciteit en snelheid aan op basis van het aantal badgasten, de duur van het gebruik en de hoeveelheid vervuiling. Hierdoor wordt er nooit meer energie verbruikt dan nodig is.

Wat is het voordeel van een overgedimensioneerde warmtepomp?

Een overgedimensioneerde warmtepomp verbruikt minder energie dan een ondergedimensioneerde warmtepomp. Bovendien verdien je de extra kosten voor een zwaardere warmtepomp snel terug omdat deze efficiƫnter werkt.

Kan ik een zwembadafdekking gebruiken om mijn zwembad energiezuiniger te maken?

Ja, een zwembadafdekking kan je helpen om het water warm te houden en zo energie te besparen. Een aquadeck poolcover of zwembadafdekking met solar lamellen kan hierbij helpen.

Gezondheid

Is zwemmen in een chloorvrije zwemvijver gezonder dan in een zwembad met chloor?

Ja, zwemmen in een chloorvrije zwemvijver is gezonder dan in een zwembad met chloor. Chloor kan irritatie aan de huid, ogen en luchtwegen veroorzaken en heeft negatieve effecten op de algehele gezondheid bij langdurige blootstelling.

Hoe vaak moet ik het water in een chloorvrije zwemvijver vervangen?

Antwoord: Het water in een chloorvrije zwemvijver hoeft niet vaak te worden vervangen. Het water wordt op natuurlijke wijze gezuiverd en blijft helder en schoon. Een periodieke controle van het water is wel aan te raden om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit op peil blijft.

Geniet
deze zomer nog
van uw eigen
Bio zwembad

Laat ons uw droom werkelijkheid maken. Met ons vakmanschap en expertise op het gebied van biologische zwembaden kunt u zorgeloos genieten van een kristalhelder en natuurlijk zwembad zonder chemicaliƫn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen Bio zwembad op maat.
vraag online uw
offerte
        telefonisch bespreken?
bel ons