Nu Bestellen = MIDDEN Augustus thuis zwemmen

 • Helderder water bestaat niet

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riders

Adrian

Myers

Harbor has one of the longestseasonswith skiing and boardingfrom mid-October until...

Uw droom onze passie
Zwemmen in kristalhelder drinkbaar water
SAMEN maken wij uw droom waar

Bent u handig? Zelf je zwemvijver of bio-zwembad bouwen? Wil je iets verdienen?

Doehetzelf-zwemvijvers.be biedt u een uniek zelfbouw concept waardoor u heel wat geld kan besparen(tot wel 50% op de totale kost als u alles zelf doet) Wij zorgen voor de plaatsing van de folie en filterinstallatie en zorgen ervoor dat alles waterdicht gelijmd wordt. Uiteraard bieden wij u de garantie op waterdichting zodat u met een gerust gevoel aan uw zelfbouw avontuur kan beginnen.


bespaar 50% door zelfbouwDroomt u al jaren van een prachtige waterpartij in uw tuin? Maak van uw tuin een oase van rust waar u samen met uw familie en vrienden kan genieten van een verfrissende duik. Breng het gevoel van vakantie in uw tuin tot leven met een (hybride) zwemvijver of bio zwembad en geniet languit van uw prachtige waterpartij. Wij garanderen u waterpret voor het hele gezin, uw kinderen en uzelf zullen in de wolken zijn met een prachtige waterpartij van doehetzelf-zwemvijvers.be. Wij garanderen u de gezondste manier van waterpret dankzij onze chloorvrije waterbehandeling. Nooit meer last van huid of oogirritaties..

Samen zorgen wij ervoor dat uw dromen uitkomen. Wij zorgen voor de studie, maken het ontwerp en begeleiden u van A tot Z naar de realisatie van uw droomzwembad of zwemvijver. Dankzij onze tot in de puntjes gedetailleerde werktekeningen en handleiding kan iedereen een prachtige exclusieve zwemvijver of bio zwembad bouwen. Wij bieden elke dag technische ondersteuning van 8.00 tot 21.00, ook op zon en feestdagen. Dankzij onze passie, ervaring en perfectionisme van onze medewerkers zijn wij uw perfecte partner voor de aanleg van uw waterpartij.

zwemmen in glashelder drinkbaar water

jennifer

Parker

“it's the perfect playground, with a little ofeverything: steeps, powder, trees andbig drop offs. Riders who know...”

James

Anderson

“Freeriders are in command here, with much of the terrain best suited to riders who know how to ...”

Jim

O'Connor

"Freeriders will soon work out that this is a resort for them. The terrain on bothmountains lends itself perfectly...”

Wat zeggen onze klanten?

 • Uitstekende service, topteam, doe zo verderWij maken reclame voor jullie
  Familie Simons
 • Wij hadden direct een goed gevoel bij carlosUitstekende uitleg! Goede communicatie. Perfecte opvolging van de werf! Prachtig eindresultaat!!
  Familie Dewerchin
 • Gedetailleerde plannen en handleiding met vele foto’s ter verduidelijking.Wij waren leken in bouwen maar toch een prachtig resultaatUitstekende dienst na verkoop
  Familie Marchal
 • Klantvriendelijkheid en service staan centraalSteeds bereikbaar om al onze vragen te beantwoorden10/10
  Familie Berghmans
 • Topadvies van schets tot prachtige afwerking.Prachtig gamma aan tegels, maatwerk keramische tegels maakte ons project echt af. Super tevreden, een echte aanrader!
  Familie Lemmens
 • Oog voor detail op alle vlakken.Alles op maat gemaakt, rekening gehouden met al onze wensenEchte vakmensen, klantvriendelijk, niks was te veelZelfs op zondag steeds bereikbaar
  Familie Van Peteghem
 • Dankzij hun ombouw concept hebben wij nu terug een zwembad dat wij wel gebruiken. Nu 5 minuten onderhoud per week en glashelder water, vroeger 3 uur per week en altijd problemen met onze waterkwaliteit.Hadden wij hen maar vroeger leren kennen dan hadden wij al veel meer zwemplezier gehad. Super tevreden, niks is hen te veel, ze hebben ons zelfs geholpen met kunstgras en grind
  Familie Vandendaele
 • Van een zwemvijver die niet werkte met groen water naar een glasheldere hybride zwemvijver! Topwerk & Altijd vriendelijk.De man van de folie is een topper! Correcte mensen!
  Familie Thys
 • Altijd bereikbaar - Top service! Alles in functie van de wensen van de klant.Plannen echt tot in de puntjes uitgewerkt!Van A tot Z een aanrader
  Familie Schippers
 • Uitstekende service en ook na verkoop!Altijd Snelle reactie ondanks de drukte!Staat steeds klaar met de juiste oplossingen.Goede ontvangst bij eerste kennismaking.Duidelijke uitleg.Enorme kennis van alles wat te maken heeft met tuin!Goede ideeen!
  Familie Verzwijfelt

Freeride

advanced

Freeriders

The best riding for advanced freeriders -tons and meters of deep snow and no sights of civilization around.

Harbor

Lessons

Rentals

Extreme

Park

piste

Freeride

off-piste

Backcountry

ski

School

Zwemvijvers

Bio Zwembad

Hybride Zwemvijver

Bijgebouwen

Totaal Projecten

Totaal Projecten

Backcountry

Avalanche

Safety Basics

Backcountry skiing is an inherently dangerousactivity that requires experience andknowledge to travel safely.

Harbor

Lessons

Rentals

Avoid paying full price at the window by pre-purchasingyour lift tickets at least 3 days in advance. We Guaranteethe lowest price. Your ticket gives you the followingbenefits: access to both mountains More Info

Hoe gaan we te werk?

3 EENVOUDIGE STAPPEN

Gratis en vrijblijvend technisch advies, studie en offerte

U komt langs met uw plannen of een schets van een zwemvijver of zwembad en wij bekijken samen in onze prachtige demotuin welk type bad het beste bij uw verwachtingen en budget past. Je krijgt van ons een duidelijke uitleg en een gedetailleerde vrijblijvende offerte. Wij maken graag uitgebreid tijd voor u zodat u tevreden terug naar huis gaat. Maak hier uw afspraak! Wij leveren vakmanschap op maat, alle afmetingen zijn mogelijk.

Levering van uw doehetzelf-pakket en starten met de eerste werken

Ga je akkoord met onze offerte dan maken wij uw gedetailleerde werktekeningen en uw gepersonaliseerde handleiding klaar: deze zal u op een eenvoudige manier door alle stappen van de uitvoering van uw droomproject leiden, mocht er toch nog een onduidelijkheid zijn mag u ons elke dag contacteren van 8.00 tot 21.00 uur en beantwoorden wij al uw vragen. Wij volgen uw project op van A tot Z .Aan de slag nu: U zorgt voor het uitgraven, plaatsen van de betonplaat, het metsen van het bad en het klaar leggen van de leidingen. Wanneer u hiermee klaar bent spreken wij een datum af en komen wij langs voor het plaatsen van de liner en het waterdicht verlijmen van alle leidingen en dit uiteraard met garantie!! Dit alles gebeurt door onze ervaren, klantvriendelijke medewerkers. Met meer dan 250 opgeleverde zelfbouw projecten zijn wij uw ideale partner voor het realiseren van uw droom!!

Afwerking en gebruiksklaar maken van uw zwembad of zwemvijver

Onze ervaren technieker komt langs voor het plaatsen van de filterinstallatie, de controle en afstelling van de installatie zodat u optimaal kan genieten van glashelder drinkbaar zwemwater. 1 contactpersoon zal u professioneel begeleiden van ontwerp tot realisatie zodat uw ontwerp zal uitgroeien tot een sensationeel droomzwembad of zwemvijver met alles erop en eraan, uw vrienden zullen versteld staan van het resultaat en dit allemaal op uw tempo en naar uw wensen!!

Maak een vrijblijvende afspraak in onze prachtige demotuin

Bio Zwembaden

0

Zwemvijvers

0

Ombouw

0

Yessss, You can!!!!

Prachte waterpartij IN ELK SEIZOEN...